HLH-Needleshaping

needleshaping

Wat is Needle Shaping Natural Filler?

Needle Shaping Natural Filler is een innoverende medisch-esthetische methode gebaseerd op micro-transplantaties van het eigen bindweefsel. Deze techniek wordt gebruikt om diverse huidproblemen te verhelpen. Naast de huidlifting en -verstrakking zorgt de behandeling er ook voor dat de huid bio-stimulatief wordt geprikkeld. Hierdoor ontvangt de huid tegelijkertijd een aantal impulsen voor herstel en groei.

Needle Shaping Natural Filler biedt een natuurlijk alternatief voor fillers, daar slechts gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen materiaal. Het is een duurzame filler voor onder andere lippen, mond-neus plooien en het gehele gelaat. Natuurlijk, veilig en pijnloos.

Deze methode kan diep verzonken lijnen, rimpels en littekens van binnenuit vullen. Naast het vergroten van het volume van de lippen kan Needle Shaping Natural Fillers ook het verlies aan volume op de wangen, jukbeenderen, kaakcontour etc. corrigeren. Daarnaast zijn goede resultaten te bereiken met de correctie van een verslapte neus-lippen plooi. Een zeer veilige behandeling die eenvoudig is uit te voeren. Deze methode levert langdurige resultaten en brengt geen bijwerkingen met zich mee.

 

De behandeling

De procedure werkt middels het plaatsen van kleine naalden in combinatie met het toepassen van een zeer lage en veilige stroomspanning. Hierdoor ontstaat een effect dat leidt tot herverdeling en productie van nieuwe elastine- en collageenvezels. Deze vezels blijven in een periode van 4 weken na de behandeling doorgroeien. Daarbij ontwikkelt zich extra vocht in de behandelde regio’s, waardoor er een zogenaamd “plumping” effect optreedt.
Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die hun voorkeur geven aan natuurlijke en risicoloze esthetische behandelingen. Needle Shaping Natural Filler maakt geen gebruik van exogene stoffen.

Resultaten

De resultaten zijn natuurlijk, zonder littekens of down-time. Patiënten kunnen gelijk na de behandeling hun dagelijkse activiteiten probleemloos hervatten. In zones zoals jukbeenderen kan het effect tot enkele jaren stabiel blijven. In gebieden blootgesteld aan meer spierbeweging, zoals de neus-lippen plooi, blijven de resultaten tussen de 6 en 12 maanden stabiel.

 

needle shaping

HLH-Needleshaping behandeling met touch up en 1 ml fillers.

needle shaping

HLH-Needleshaping behandeling met touch up en 1 ml fillers.

needle shaping

Combinatietherapie van HLH-Needle shaping en Fillers

fillers

Combinatietherapie van HLH-Needle shaping en Fillers

Prijzen

Kleinere gezicht & hals ingrepen 
Kaaklijn correctie€ 500,00
Hals correctie                                                                                                                           € 600,00  
Kaaklijn + hals correctie€ 800,00
Naso-labiaal plooi€ 300,00
Naso-labiaal + Marionette plooi, wangen lift€ 800,00
  
Facelift 
Full facelift en hals behandeling€ 1500,00
Full facelift inclusief oogleden 
  
Wenkbrauw 
Wenkbrauw + voorhoofdlift€ 400,00
Prijzen voor arm lift & verstrakking, billen liftprijs op aanvraag
  

 

Share This Article:

Gerelateerd

× Whatsapp