Processed with VSCO with dog3 preset

Jill Anne Oudsen

Jill is een allround schoonheidsspecialiste. Zij staat ingeschreven als allround schoonheidsspecialist bij de ANBOS, gespecialiseerd in Acnebehandeling en gecertificeerd behandelaar van Zo Skin Health.

Afgelopen jaren heeft Jill veel ervaring opgebouwd en scholingen gevolgd gericht op acne behandelingen. Zij is zeer geïnteresseerd in behandelingen met peelings, hydrafacial, microdermabrasie en microneedling.

Jill kent geen grenzen in haar ambities en zoekt altijd naar verbeteringen in haar behandelingen, daarvoor sluit zij aan bij het team van Medical Skin Clinic om haar kennis en ervaring in samenwerking met huidtherapeut en arts uit te breiden. Jill heeft een paar zinnen die zij dagelijks herhaalt, bijvoorbeeld: “je huid is je jas”. Die beschermt je tegen invloeden van buitenaf zoals: bacteriën, virussen, vocht, vuil, hitte en kou. Zorg er goed voor! Het gezicht is iets waar iedereen naar kijkt. Laat je huid stralen. Elke huid is anders zo is ook elk huidprobleem weer een mooi zoektocht naar huidverbetering!

Wat wij vaak van de klanten horen over Jill is dat zij samen opzoek gaat met elke klant naar de beste passende behandeling met optimale effect. Zo voelt elke klant zich vertrouwd en veilig bij Jill.