Team - Mahmoud

Mahmoud Abkhezr

Mogen wij aan u voorstellen: dr. Mahmoud Abkhezr, chirurg.
Mahmoud ondersteunt ons in de kliniek. U kunt bij hem terecht voor diverse chirurgische behandelingen van esthetische en cosmetische aard. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, lipofilling en liposuctie.

Dokter Abkhezr studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en voltooide daarna de specialisatie opleiding tot chirurg. Tijdens zijn specialisatie ontwikkelde hij een enorme belangstelling voor esthetische operaties en behandelingen. Sinds 2005 heeft Abkhezr duizenden ingrepen uitgevoerd.

Naast zijn eigen kliniek werkt hij ook als esthetisch chirurg bij verschillende privéklinieken in Nederland en Duitsland. Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden bezoekt hij regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

Vertrouwen van de patiënt in de arts is voor Abkhezr één van de belangrijkste punten bij esthetische ingrepen. Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek plaats waarin hij de tijd neemt om in te gaan op alle vragen en wensen. Zijn filosofie is om met kleine esthetische veranderingen een groots effect te bereiken.

× Whatsapp