Medical Skin Clinic

‘Bij Medical Skin Clinic streven we naar een integrale multidisciplinaire aanpak voor diverse cosmetische – en medische behandelingen. Niet alleen het behandelen van een rimpel of een zieke huid staat voorop, maar onze missie is het totaal plaatje van uw gezicht analyseren en het beste resultaat behalen met een kleine ingreep. Zo begint u elke dag goed met een stralende huid.

Door verschillende disciplines als huisarts, cosmetisch arts, huidtherapeute en schoonheidsspecialiste te combineren zijn wij in staat om u de complete aanpak te bieden. De zorg voor uw huid en uitstraling van uw gezicht staat bij ons op de eerste plek en deze behandelen wij met precisie en deskundigheid.

Om te beginnen starten we met een gratis intake consult. Tijdens het consult maken we een analyse van uw hulpvraag. We kijken naar alle andere elementen die invloed hebben op uw uitstraling.
Daarop volgend stellen wij voor u een persoonlijk behandelplan op om samen het gewenste resultaat te bereiken. Deze wordt op basis van uw wensen samengesteld.

Plan van aanpak bij Medical Skin Clinic

Stap 1: Intake gesprek

Bij Medical Skin Clinic vinden we het belangrijk dat u de zorg en aandacht krijgt die u verdient. Om deze reden beginnen we onze aanpak met een gratis intake consult. We bespreken op dat moment de vraag waar u mee zit.
Tijdens het consult wordt er ook een uitgebreide anamnese van uw medische en/of cosmetische voorgeschiedenis opgesteld. Hierbij is het van belang dat alle medicatie die u gebruikt, operaties die u heeft ondergaan en allergieën die u heeft, worden besproken. Dit doen we om uw eigen veiligheid in combinatie met onze behandelingen te waarborgen.
Aan de hand van de vragen die u ons stelt maakt de arts samen met de huidtherapeute een analyse. Het eerste intake gesprek voor de analyse en het opstellen van het behandelplan duurt ongeveer 20 minuten.

Stap 2: (Huid)analyse

Op basis van uw hulpvraag wordt uw gelaat of een andere behandellocatie uitgebreid onderzocht. In het geval van een huidanalyse wordt uw huid onder andere geanalyseerd op basis van uw huidtype, uw persoonlijke huidproblemen  en de verandering van uw huid en uw uiterlijk ten gevolge van het verouderingsproces.
Wanneer uw vraag niet direct in verbinding staat met het verbeteren of verzorgen van de huid is er niet meteen een huidanalyse nodig. Voor andere lichamelijke problematiek bekijken we wat de beste en veiligste oplossing is. In sommige gevallen is het zo dat er niet altijd een geheel behandelplan hoeft te worden opgesteld.

Stap 3: Behandelplan

Alle bovengenoemde onderzoekselementen uit de analyse worden vervolgens omgezet in een persoonlijk behandelplan. In het behandelplan wordt ook de behandeltijd opgenomen, waarin staat welke behandeling wanneer wordt aangeboden. In het behandelplan worden verder ook de verwachte resultaten vermeld. De behandelingen worden altijd afgestemd op de persoonlijke wensen van de patiënt.

Stap 4: Offerte

Aan de hand van het behandelplan wordt er een mondelinge – of schriftelijke offerte gemaakt met daarin alle kosten voor de behandelduur. Uiteraard zijn alle stappen die tot nu gemaakt zijn kosteloos, en zit er geen enkele verplichting aan vast.

Stap 5: Afstemmen van behandelingen

Na de uitgebreide gratis analyse kunt u beslissen of u de gehele behandeling wilt volgen. Er kan ook gekozen worden voor het opvolgen van een deel van het behandelplan. Dit is geheel naar eigen wens.

Stap 6: Controles

Na het starten van de behandelingen biedt Medical Skin Clinic kosteloze controles. De frequentie van de controles is afhankelijk van de soort behandeling die u volgt. De controles worden geheel opgevolgd volgens uw persoonlijke behandelplan.’

× Whatsapp