Ooglidcorrecties

ooglidcorrectie

Bovenste en/of onderste ooglidcorrectie

Bij overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen kan een ooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Door het natuurlijke verouderingsproces, maar ook door bepaalde leefgewoonten, komt het tot een verslapping van de oogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en uitgeruste blik.

Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde esthetische operaties. Tijdens een korte ingreep, onder plaatselijke verdoving, wordt de overtollige huid verwijderd en als het nodig is ook een stukje spier en vetweefsel. De hechtingen zijn zeer fijn en het litteken loopt in een natuurlijke oogplooi. Na één week worden de hechtingen verwijderd.

Ooglidcorrecties worden uitgevoerd door chirurg dokter M. Abkhezr. BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tevens lid van VvAA en NVVCC. Tijdens een gratis consult legt chirurg dokter M. Abkhezr duidelijk uit wat je kunt verwachten.

plexr

Ooglidcorrectie met Plex-R

plexr

Ooglidcorrectie met Plex-R

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling tekent de chirurg af hoeveel overhangende huid verwijderd mag worden. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer een uur. Er wordt een sneetje in het boven- of onderooglid gemaakt, waarna de overtollige huid-, vet- en soms ook spierweefsel wordt verwijderd. Hierna wordt het wondje gehecht en afgedekt met een pleister en wordt het oog verkoeld met een ijsbril.

Na de ooglidcorrectie

De eerste week na de ingreep kunnen de oogleden lichtelijk gezwollen en blauw zijn. In de praktijk valt dat mee omdat wij de behandeling uitvoeren met een zeer dunne bipolaire diathermie. Hierdoor is de kans op onderhuidse bloedinkjes kleiner. Soms kunnen de ogen ook wat droog aanvoelen of juist tranen. Binnen een aantal weken verdwijnt dit ongemak. Een week na de ooglidcorrectie worden de hechtingen verwijderd en de verbetering is dan al direct zichtbaar. In de daaropvolgende weken zal het gezicht een steeds frissere blik krijgen.

Prijzen

Ooglidcorrecties 
Bovenste ooglidcorrectie€ 850,00
Onderste ooglidcorrectie€ 1100,00

Vragen?

Neem contact met de kliniek dat kan telefonisch of via whatsapp.

Voorbereiding lokale ingrepen

Nazorginstructies

Informed consent

 

Share This Article:

Gerelateerd

× Whatsapp