Fillers

fillers

Wat zijn fillers?

Bij Medical Skin Clinic maakt de cosmetisch arts gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die het lichaam zelf ook produceert. Deze stof stimuleert het elastine en collageen in de huid. Naarmate u ouder wordt neemt de productie van deze stoffen in het lichaam af. Het afnemen van deze stoffen zorgt voor rimpels, doffe huidteint en een verslapping van de huid. Het gebruik van fillers met hyaluronzuur stimuleert het elastine en collageen in de huid waardoor rimpels op een natuurlijke wijze opgevuld kunnen worden. Deze behandeling wordt vaak toegepast in het gezicht of in de hals.

Buiten het opvullen van rimpels, plooien en lijntjes in de huid, worden fillers ook gebruikt om volume aan te brengen in lippen of wangen. Door middel van de analyse die wordt opgesteld tijdens uw eerste consult zal de cosmetisch arts een behandelplan opstellen. Aan de hand van het behandelplan beslist de cosmetisch arts welke hoeveelheid waar in uw gelaat gespoten wordt. Uw wensen zullen hierbij uiteraard ook in acht worden genomen.

Hoe ontstaan rimpels in het gezicht?

De rimpels in het gezicht ontstaan niet alleen door veroudering van de huid. Gezichtsveroudering wordt veroorzaakt door structurele veranderingen in de huid, vet, spieren, botten en tanden. Hoe ouder u wordt, des te minder bindweefsel en elastine er wordt aangemaakt. De afbraak van bindweefsel en elastine is dan groter dan de aanmaak, waardoor uw huid dunner en steeds slapper wordt. Door botverlies en verzakking van vet onder de huid verdwijnt ook een gedeelte van de vulling van de huid. Hierdoor verliest uw huid een stukje ondersteuning en ontstaan er diepe rimpels in uw gezicht.

In principe krijgt iedereen op een bepaald moment in zijn leven met rimpels te maken. Toch zijn er een aantal factoren die rimpelvorming versterken. Roken, gebruik van alcohol, suikers en ongezonde voeding, stress, slaapgebrek en een droge huid versterken de rimpelvorming.

 

Fillers

Wat verwacht u tijdens de behandeling met fillers?

Voordat de fillers in uw gelaat worden geïnjecteerd, wordt uw huid gereinigd om een steriele basis te leggen. De filler wordt met een dunne en steriele naald geïnjecteerd op de locatie dat op de behandelplan is vastgesteld. Na de filler behandeling zult u meteen resultaat zien.

Na behandeling met fillers

Na de behandeling mag u gelijk naar huis. Verder is het voor de nazorg van de behandeling belangrijk dat u de eerste 2-3 uur rechtop blijft zitten of staan en niet te veel buigt. Ook is het belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up te dragen en niet te hard over de geïnjecteerde plekken te wrijven (dit geldt ook na het afdrogen van uw huid na het douchen). Verder is het verstandig om fel zonlicht en de sauna in de eerste twee weken na de behandeling te vermijden voor het meest optimale resultaat van de behandeling. Na behandelingen met fillers is het belangrijk om uw huid de eerste twee weken volledig tot rust te laten komen. Enige vorm van gezichtsbehandelingen of massages raden wij dan ook ten strengste af.

 

Hoelang blijft het effect van fillers?

De fillers blijven zichtbaar voor negen maanden tot twee jaar. Dit is afhankelijk van soort fillers die gebruik zijn en op welke locaties zij zijn geïnjecteerd. Na het uitwerken van de fillers kunt u de behandeling gewoon herhalen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw gezondheid.

Veiligheid

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke stoffen die volledig afbreekbaar zijn. De effecten en veiligheid van onze producten zijn op lange termijn bewezen. Wij maken geen gebruik van permanente fillers.

Na de behandeling kunnen er in sommige gevallen huidreacties optreden. Zo heeft u kans op een blauwheid of lichte zwelling en kleine bloedingen of een allergie (komt zelden voor). Ook kan granuloomvorming voorkomen. Dit zijn kleine harde plekjes op de plek van injectie. Echter komen deze plekjes zelden voor en verdwijnen ze ook weer snel.

Wij werken volgens landelijke richtlijnen bij cosmetische behandelingen. Voor uw veiligheid maken wij voor en na foto’s van u die uitsluitend in uw dossier bewaard worden. Deze foto’s worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Tevens tekenen u en de behandelend arts voor aanvang van elke cosmetische behandeling een toestemmingsverklaring.

 

needle shaping

Combinatietherapie van HLH-Needle shaping en Fillers

fillers

Combinatietherapie van HLH-Needle shaping en Fillers

fillers

Fillers 

Fillers-2

Fillers 

fillerbehandeling mondhoeken-voor

Filler-behandeling mondhoeken

fillerbehandeling mondhoeken-na

Filler-behandeling mondhoeken

needle shaping

HLH-Needleshaping behandeling met touch up en 1 ml fillers.

needle shaping

HLH-Needleshaping behandeling met touch up en 1 ml fillers.

Traangootbehandeling met fillers2-voor

Traangoot-behandeling met fillers tegen de wallen. De behandeling duurt 15 minuten en het effect blijft 2 jaar zichtbaar.

Traangootbehandeling met fillers2-na

Traangoot-behandeling met fillers tegen de wallen. De behandeling duurt 15 minuten en het effect blijft 2 jaar zichtbaar.

Prijzen

BehandelingDoseringPrijs
Rimpelbehandeling met filler Juvederm0.5ml€ 200,00
1ml€ 400,00
 2ml€ 700,00
 3ml€ 1.000,00
 4ml€ 1.200,00
Rimpelbehandeling met een filler Stylage1ml€ 300,00
 2ml€ 550,00
 3ml€ 750,00
 4ml€ 1.000,00
 meer dan 4ml€ 200,00 extra per ml
Profhilobehandeling2ml€ 310,00
2 ml. Profhilo + 1 sessie Hifu € 350,00
Liquid facelift pakket 
Pakket 1 - 3 zones botox + 3 ml. Juvederm fillers€1.100,- (i.p.v. €1.270)
Pakket 2 - 3 zones botox + 4 ml. Juvederm fillers€1.300,- (i.p.v. €1.470)
Pakket 3 - 3 zones botox + 3 ml. Croma fillers€850,- (i.p.v. €1.020)
Pakket 4 - 3 zones botox + 4 ml. Croma fillers€1.100,- (i.p.v. €1.270)
Croma Fillersper ml250
Vaste klanten   
Bij minimaal 2 behandelingen per jaar, € 50,00 korting op de gehele behandeling. 

Verslag-behandeling-met-botox-fillers

Meest gestelde vragen

Wat zijn injectables? En wat is het verschil tussen fillers en Botuline Toxine?

Injectables is een verzamelnaam voor producten die met een naald worden geïnjecteerd. Botuline Toxine (botox) en fillers zijn producten met een totaal andere werking. Botox ontspant de spieren waardoor ook de huid ontspant. Een filler vult de huid op, bijvoorbeeld onder rimpels, maar ook in lippen, wangen en jukbeenderen.

Is een filler-behandeling pijnlijk?

Een behandeling met fillers wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. In het begin kunt u een klein prikje voelen, maar dit duurt maar heel even. Onze fillers bevatten lidocaine, een stof die het weefsel plaatselijk tijdelijk verdooft.

Ben ik toonbaar na een filler-behandeling?

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gezwollen. Dit trekt snel weg en duurt maximaal twee dagen. Er kan ook eventueel een blauwe plek ontstaan op de plek waar geïnjecteerd is. Deze blijft enkele dagen zichtbaar, maar dit heeft geen nadelig effect op het resultaat en is met make-up goed te camoufleren. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen de bijwerkingen zoveel mogelijk worden beperkt.

Ik ben zwanger. Kan ik een filler-behandeling krijgen?

Wij voeren geen behandelingen uit wanneer u (mogelijk) zwanger bent. Het is niet bewezen dat fillers schadelijk zijn voor de baby, maar het tegendeel is ook nooit bewezen. Wij nemen het risico niet.

 

Share This Article:

Gerelateerd

× Whatsapp