Even voorstellen.. ik ben dr. Heyder Alkefaji

Ik heb mijn geneeskunde studie in het jaar 2000 in universiteit Groningen afgerond. Mijn specialisatie als radioloog en interventie radioloog aan het UMCG heb ik in het jaar 2007 afgemaakt. Sinds 2007 tot heden heb ik gewerkt als interventie radioloog op het UMCG en Martini Ziekenhuis in Groningen en op het st. Jansdal Ziekenhuis te Harderwijk.

Tijdens mijn werk als interventie radioloog, met name toen ik bezig was met de behandelingen van de perifere bloedvaten heb ik mij beseft hoe belangrijk een gezonde huid is.

Sinds 2019 is mijn interesse in huid esthetiek en cosmetische geneeskunde gegroeid naast mijn werk als interventie radioloog. Sindsdien heb ik mij verdiept in alle cosmetische behandelingen die relatie met het verjongeren van de huid hebben.

Naast alle botox, fillers, draadlift en andere gangbare cosmetische behandelingen is mijn aandacht gericht op autologische cosmetische geneeskunde. Hierbij gebruikt u uw eigen lichaam (vet of bloed zonder toegevoegde materialen) als fillers en stimulant voor het verjongeren van uw eigen huid. Uw eigen bloed is vol met groeifactoren die heel belangrijk voor een gezonde huid zijn. Hierbij te noemen PRP, PRF en PRF Gel behandelingen.

Bij mij krijgt iedereen de tijd, de uitleg en de aandacht die hij/zij nodig heeft ongeacht hoe druk het is.

‘’Een cliënt die een goede informatie en uitleg over de procedure en de verwachtingen krijgt, blijkt uiteindelijk meer tevreden te zijn met het resultaat’’.

Ik heb een speciaal oog ontwikkeld voor het mensen lichaam en esthetiek gezien mijn achtergrond als radioloog met goede kennis van de anatomie en kijken naar het lichaam in het geheel van binnen naar buiten. Ook heb ik een speciale touch ontwikkeld voor zeer fijne verrichtingen gezien mijn 15 jaar ervaring als interventie radioloog.

Net als bij radiologie moet je bij de cosmetische behandelingen veel aandacht aan de kleine details geven zonder de ‘big picture’ te missen. Ik ben pas tevreden als u na de ingreep tevreden bent met het resultaat.

Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met mij te maken. Na een uitgebreid consult met u maak ik een gedetailleerd behandelplan.

Ik doe dit werk met veel plezier en ben dankbaar dat ik dit vak mag uitoefenen en zoveel mooie en bijzondere mensen mag ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen.

Dokter Heyder Alkefaji is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en KNMG gecertificeerd. Hij is ingeschreven in het RGS (Registratie Geneeskundig Specialisten).

Big nummer: 19053722301

Share This Article:
× Whatsapp