Skip links

Dr. Sonay Zainalabedin

Oprichter Medical Skin Clinic

Met haar achtergrond als huisarts en een diepe passie voor dermatologie, voltooide Dr. Zainalabedin in 2015 haar opleiding tot cosmetisch arts aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Ze legt de nadruk op het verbinden van esthetiek met de veiligheid van klantenzorg. Haar overtuiging dat voorkomen beter is dan genezen weerspiegelt zich in haar behandelmethoden in de kliniek. In 2019 behaalde Dr. Zainalabedin een van de eerste officiële titels als Cosmetisch Arts – KNMG. Ze sluit zich aan bij Nederlandse verenigingen voor cosmetische geneeskunde. Dr. Zainalabedin hecht grote waarde aan de kwaliteit en veiligheid van de cosmetische geneeskunde. Ze is lid van de commissie Complicatieregistratie voor cosmetische behandelingen bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Om haar kennis up-to-date te houden, neemt Dr. Zainalabedin jaarlijks deel aan nationale en internationale congressen, workshops en trainingen binnen haar vakgebied

Cosmetische arts-KNMG. Is er een verschil tussen cosmetisch artsen?

Dr. Zainalabedin heeft de titel cosmetische arts KNMG sinds 2019

Ja, er is een verschil tussen cosmetisch artsen. Dat verschil is te herkennen aan de erkende titel van een cosmetisch arts KNMG. Nederland heeft als eerste land ter wereld een officieel erkende opleiding voor cosmetisch artsen: De Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde (SOCG). De artsen die deze opleiding succesvol afronden, behalen de titel KNMG wat staat voor Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. Deze titel is het bewijs dat een cosmetisch arts voldoet aan het profielspecialisme van het beroep. Pas wanneer een cosmetisch arts deze titel heeft, weet je zeker dat hij of zij een cosmetische behandeling op de correcte manier uitvoert.

Door welke arts kan ik mij het beste laten behandelen?

Ben je van plan een cosmetische behandeling te ondergaan? Dan kun je dit het beste doen bij een cosmetisch arts KNMG. Zo heb je bij een cosmetisch arts KNMG de garantie dat hij of zij jou op de correcte wijze behandelt. Bovendien kies je voor de hoogste kwaliteit met de kleinste kans op complicaties. Elke cosmetisch arts KNMG moet zich iedere 5 jaar opnieuw registreren en daarmee ook aan andere eisen voldoen. Hiermee blijft de kwaliteit en veiligheid van een cosmetisch arts gegarandeerd en kan hij of zij behandelingen zo veilig mogelijk uitvoeren.

Het behoud van harmonie in het gelaat tijdens cosmetische behandelingen

is van essentieel belang om natuurlijke en evenwichtige resultaten te bereiken. Wanneer er bijvoorbeeld te veel nadruk wordt gelegd op één gebied zonder rekening te houden met de verhoudingen van het gezicht, kan dit leiden tot een onnatuurlijke uitstraling. Door harmonie te behouden, streven wij naar een evenwichtige esthetiek die de natuurlijke kenmerken van het gezicht verbetert zonder deze te verstoren. Dit zorgt voor een meer subtiele en geloofwaardige verjonging of verbetering van het uiterlijk, waarbij de persoonlijkheid en eigenheid van de patiënt behouden blijven.

Het stimuleren en regenereren van collageen

Laat het idee van simpelweg het wegspuiten van rimpels enige oplossing is achter je. Bij ons begeleiden we je naar het meest geavanceerde principe van cosmetische behandelingen: het stimuleren en regenereren van collageen. We bereiken dit door middel van diverse innovatieve behandelingen, waaronder Needle Shaping, Plasma Rich Plasma (PRP), SEFFIllers, mesotherapie, peelings en microneedling. Onze missie is om het beste uit jouw lichaam te halen, zodat je op een gezonde manier kunt uitstralen

Eerlijk advies

Het aanbod aan behandelingen is tegenwoordig zo uitgebreid dat de klanten vaak niet meer weten welke optie het beste bij hen past. Tijdens intake gesprek begeleiden wij je met het maken van beste keuze die bij je past.

Behandelplan op maat

We geloven in de innerlijke schoonheid en streven ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. Met op maat gemaakte behandelingen begeleiden we je naar een stralender en zelfverzekerder uiterlijk. Onze kliniek biedt de nieuwste technologieën en deskundige medische kennis, en fungeert als jouw partner op weg naar zelfvertrouwen en schoonheid.

Team

Dr. Sonay Zainalabedin
Cosmetisch arts KNMG

Reta
PMU specialist

Team

Dr. Sonay Zainalabedin
Cosmetisch arts KNMG

Reta
PMU specialist

Caroline van Leuven
Kliniek manager

Ervaringen van onze klanten