Wat is PlexR Soft Surgery?

Wat is PlexR Soft Surgery?

Plexr Plus is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire medische apparatuur die de wereld van de medische esthetiek snel doet veranderen.

Plexr is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. Plexr is het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen waaronder:

• Ooglidcorrectie en lifting
• Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc
• Verstrakking van de kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
• Full facelift

…en vele andere esthetische en dermatologische klachten.

Unieke werking

Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met deze gasmoleculen, waardoor de huidvezels samentrekken. Een behandeling met de Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones hun vorm weer terug te geven.

Huid sublimatie

Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met het zogenaamde Plasma Exeresis. Zonder dat er direct contact met de huid plaatsvindt, ontstaat er een kleine boog van geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Op deze manier wordt de bovenste laag van de huid nauwkeurig gesublimeerd (verdampt).

Samentrekking elastische vezels

Als gevolg van de aanraking met Plexr-plasma (Plasma Exeresis) ontstaat er een reactie in de huid waarbij de elastische huidvezels direct samentrekken. Het samentrekken van de vezels zorgt voor een direct liftend effect. Dit effect is gebaseerd op natuurlijke bio-stimulatie en is niet gerelateerd aan een hitte-effect of trauma zoals vaak het geval is bij vergelijkbare apparatuur.

Krachtige collageen opbouw

Huidverbetering en opbouw gaan door na de behandeling. Na enkele weken heeft ditzelfde mechanisme er voor gezorgd dat de collageen vezels zich meervoudig hebben gemultipliceerd. Prof. Dr. Sotiris wijst in een onderzoek aan dat er sprake is van een significante collageen toename dat resulteert in een verdikking van de huid (dermis) tot ruim 60%. Naast huid reductie (door sublimatie) en lifting (krimping van elastische vezels) zorgt dit effect voor verdere huidversteviging en vertraging van verdere veroudering en huidverslappingen.

Onwettig gebruik naam PlexR

Plexr heeft een aantal belangrijke medische certificeringen waar vele klinische onderzoeken aan vooraf zijn gegaan. Plexr is ook met internationale patenten tegen namaak beschermd.

Desondanks deze patenten is Plexr vanwege zijn uitstekende resultaten en hoge veiligheid doelwit van misbruik, daar diverse bedrijven op een onbehoorlijke en soms zelfs onverantwoorde wijze, onder diverse namen Plexr proberen te dupliceren.

Regelmatig worden wij geconfronteerd met onwettig gebruik van onze Plexr-naam door diverse aanbieders van inferieure kopieën. Dit gebeurt onder meer via Groupon, waar zogenaamde Plexr-behandelingen worden aangeboden, terwijl desbetreffende aanbieders geen origineel Plexr apparaat in het bezit hebben en geen officiële medische Plexr-training hebben gevolgd. Deze aanbieders voldoen dus niet aan onze hoge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en behoren daarmee niet tot officiële Plexr-klinieken.

LET OP: Erkende Plexr-klinieken adverteren niet via Groupon en niet met misleidende prijsinformatie.

 

Share This Article:
× Whatsapp